Stagiair Communicatie

Wil je meewerken aan mooie projecten bij een fullservice communicatiebureau? En sta je te popelen om meer te leren over effectieve communicatie voor verschillende doelgroepen? Kom dan stage lopen bij Van Hulzen Communicatie!

Dit betekent werken bij Van Hulzen Communicatie

Vanaf de start van je stage ontdek je hoe je de communicatie verzorgt voor profit, non-profit en semi-overheidsorganisaties. Van het bepalen van een strategie, tot het ontwikkelen van tekst en design. Zo werken we wekelijks aan bijvoorbeeld verkeersveiligheidscampagnes, omgevingscommunicatie, ontwikkeling van huisstijlen en on- en offline communicatiemiddelen. Dit doe je natuurlijk niet in je eentje: ons team van adviseurs, vormgevers en tekstschrijvers staat voor je klaar en biedt je zowel de juiste sturing als de vrijheid om eigen werk te leveren.

We helpen je een passende stageopdracht te formuleren en kunt rekenen op goede begeleiding vanuit onze ervaren adviseur. Dat is belangrijk, want jij leert weliswaar van ons, maar wij leren ook van jou! Jouw actuele en vernieuwende kennis vinden we een waardevolle toevoeging voor de kennis die Van Hulzen al in huis heeft.

Ons kantoor in Voorschoten biedt een bijzondere stage, want

 • je maakt deel uit van een allround communicatiebureau , dat al sinds 1950 allerlei vormen van communicatie verzorgt. Zonder ons bureau was bijvoorbeeld de Allerhande er niet geweest!
 • je komt terecht in een jong, gezellig en gedreven team
 • je geniet elke middag van een geheel door ons verzorgde lunch, gewoon op kantoor!
 • je gaat mee met onze Cultuurdagen en Bureaudagen, waar we activiteiten organiseren voor teambuilding en ontspanning
 • je krijgt een mooie stagevergoeding
 • je hebt uitzicht op een baan in de communicatiebranche. Deze stage biedt je veel mogelijkheden en wellicht begint hier je loopbaan als communicatieadviseur!

Dit zegt een oud-stagiair over Van Hulzen Communicatie:

Dit bureau biedt een heel prettige omgeving. Aan de ene kant is de sfeer heel ontspannen en wordt er veel gelachen met elkaar. Aan de andere kant wordt er genoeg van alle medewerkers verwacht en heeft iedereen genoeg te doen. Ik had nooit gedacht dat ik zo veel verschillende vaardigheden tegelijk kon ontwikkelen tijdens mijn stage in communicatieadvies. Ik ben blij dat ik bij van Hulzen Communicatie mijn stage heb mogen lopen en zal van alles wat ik hier geleerd heb, een hoop profijt hebben.” Sem, stagiair

Dit vragen wij van jou:

 • Je volgt een communicatieopleiding
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je toont doorzettingsvermogen
 • Je bezit een teamspirit: samen kom je verder
 • Je wilt graag nieuwe dingen leren
 • aanwezigheid van minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week, voor de duur van 4 maanden in 2024 (duur van de stage nader te bepalen als deze afwijkend is) 

Enthousiast geworden

We horen graag van je! Je kunt een mailtje sturen naar Marina via [email protected]. Heb je nog een vraag of wil je nog meer informatie? Dan kun je Marina ook mailen of bellen via [email protected] of 06 55 3858 16.

Dan nog even dit:

Binnen Van Hulzen Communicatie respecteren wij de privacy van sollicitanten. Als je bij ons solliciteert, verstrek je aan ons bepaalde gegevens over jezelf. Wij verwerken die gegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Van Hulzen Communicatie gebruikt je gegevens ten behoeve van de behandeling en beoordeling van je sollicitatie. We bewaren je gegevens niet langer dan vier weken nadat de sollicitatieprocedure is geëindigd, tenzij dit is vereist om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

Binnen onze organisatie hebben alleen personen toegang tot je gegevens die – gezien hun functie of de betrokkenheid bij de sollicitatieprocedure – toegang moeten hebben.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.